Imuniteto stiprinimas (frukto-oligosacharidai, mielių ekstraktai (beta-gliukanai, manano-oligosacharidai)
Lengvesnis virškinimas (ypač lengvai virškinami ingredientai kaip artišokas, molis, alaus mielės ir alijošius)
Šlapimo sistemos palaikymas (spanguolės, subalansuotas mineralinių medžiagų kiekis)
Net 85 % maiste sudaro gyvūninės kilmės baltymai
Begrūdis
Su žolelėmis
Be dirbtinių konservantų ir dažiklių
SUDĖTIS. Dehidratuoti gyvūniniai baltymai (35% min.) (Antiena mažiausiai 4%, vištiena, kalakutiena, kiauliena). Bulvių krakmolas. Paukštienos riebalai. Tapioka. Žirniai. Sėmenys. Dehidratuoti sardinių baltymai (4% min.). Gyvūninių baltymų hidrolizatai. Antienos riebalai. Obuolių gabalėliai. Artišokas. Žuvies taukai. Dehidratuotos morkos. Žuvies autolizatai (0,5%). Amonio chloridas. Metioninas. Alaus mielės. Kalio chloridas. Granatai. Juodieji serbentai. Molis. Taurinas. Mielių ekstraktai (beta-gliukanai, manano-oligosacharidai). Frukto-oligosacharidai. Dumbliai. Papaja. Spanguolės. Ananaso stiebai. Acerola vyšnia (gausi vit. C). Yucca. Alijošius. Rozmarino ekstraktai. Vitaminai ir mikroelementai.
Analitinė sudėtis: Žali baltymai 37%. Žali riebalai ir aliejus 19%. Žalia ląsteliena 2%. Neorganinės medžiagos 7%. 1,2% kalcis. Fosforas 0,95%. 0,5% natris. Kalis 0,78%. 0,1% magnis. Linolo rūgštis 36 g / kg. Alfa-linoleno rūgštis 13 g / kg. EPA + DHA 1,96 g / kg. Lizinas 18,3 g / kg. Metioninas 10 g / kg. Taurinas 2200 mg / kg. Varis 22 mg / kg. 150 mg / kg cinko (iš jo 40 mg / kg cinko chelato). Manganas 109 mg / kg. Jodas 2,3 mg / kg. Selenas 0,4 mg / kg (iš jų Organinis selenas 0,1 mg / kg). Vitaminas A 22000 TV. Vitaminas D3 2000 TV. Vitaminas E 200 TV. Vitaminas B1 120 mg / kg. Vitaminas B2 5 mg / kg. Pantoteno rūgštis 17,9 mg / kg. Vitaminas B6 6 mg / kg. Vitaminas B12 0,03 mg / kg. Vitaminas PP 65 mg / kg. Biotinas 2 mg / kg. Folio rūgštis 1,2 mg / kg. Cholino chloridas 4500 mg / kg. Metabolizuojama energija 4160 kcal / kg.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.