Sudėtis: ryžiai, miežiai, paukštienos mėsos miltai, gyvuliniai riebalai, hidrolizuoti baltymai, linų sėmenys, celiuliozės pluoštas, žuvų taukai, kalcio karbonatas, žirniai, natrio chloridas, sausos mielės (0,1% mananooligosacharidų, min. 0,06% beta-gliukanų), kalio chloridas, žalialūpių midijų milteliai (mažiausiai 0,1%), cikorijos milteliai.
Sudėtinės dalys: žali baltymai 13%, žali riebalai 10%, neapdirbtas pluoštas (žalias) 2,50%, natūralūs pelenai 4,30%, kalcis 0,60%, fosforas 0,40%.
Fiziologiniai mitybos priedai: vitaminas A 12.000 I.E., vitaminas D3 1.200 I.E., vitaminas E 70mg, varis (kaip vario (II) sulfatas, pentahidratas) 10mg, cinkas (kaip cinko oksidas) 70mg, cinkas (kaip aminorūgšties cinko chelatas, hidratas) 75mg, jodas (kaip kalcio jodatas, be vandens) 2mg, selenas (kaip natrio selenitas) 0,2mg.
Technologiniai priedai: antioksidantai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.