ANALITINĖ SUDĖTIS
Drėgmė 9% Baltymai 35% Gyvulinės ir augalinės kilmės baltymų santykis 89/11 Riebalai 17% Mineralinės medžiagos 8% Žalia celiuliozė 5% NFE (be azotis ekstraktas) 26% Krakmolas 22% Kalcis 1,3% Fosforas 1% Ca/P santykis 1,3 Natris 0,6% Omega – 6 2% Omega – 3 0,8% ME paskaičiuota 358 kcal / 100 g ME kiekis in vivo 382 kcal / 100 g Energija iš baltymų 34% Energija iš riebalų 40% Energija iš NFE 25%
SUDĖTIS Dehidratuoti kiaulienos ir paukštienos baltymai, ryžiai (min.7%), pilno grūdo žirniai, gyvulinės kilmės riebalai, hidrolizuoti gyvulinės kilmės baltymai, bulvių krakmolas (min.4%), biomasė, linų sėmenys, pupų lukštai, mineralinės druskos, runkelių minkštimas, frukto-oligosacharidai, gysločio skaidulos, pasterizuotos Lactobacillus acidofilus.
ĖDALO SUDĖTIS/ PAPILDOMOS MEDŽIAGOS Sepiolitas (0,5 %), pasterizuotas Lactobacillus acidofilus (7 mg/kg), L-karnitinas (330 mg/kg), pentanatrio trifosfatas (0,7 %).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.