Aukščiausios kokybės gyvūniniai baltymai, gaunami iš jūrinių žuvų ir antienos, padedasumažinti maisto netoleravimo ar alergijos riziką.
Artišokai, kumynai, kvapusis čilmedis ir mažas riebalų kiekis palaiko optimalią kepenų funkciją.
Pankolio sėklos, ciberžolė, rozmarinas ir augalinė anglis užtikrina optimalų virškinimą.
Granulės dydis 12.5mm.
Dehidratuoti sardinių baltymai (14% min.). Ryžiai. Lukštentos avižos. Dehidratuota žuvis (4% min.). Tapioka. Saldžioji bulvė. Obuolių gabaliukai. Žirniai. Dehidratuotiantienos baltymai (4% min.). Didžiųjų pupelių gabalėliai. Antienos riebalai. Sėmenys. Gyvūninių baltymų hidrolizatai. Žuvų autolizatas (1%). Molis. Alaus mielės. Gyslotis. Žuvų taukai.Pankolių sėklos. Frukto-oligosacharidai. Jūros druska. Artišokas. Rozmarinas. Kliedmis. Kvapusis čilmedis. Ciberžolė. Augalinė anglis. Rozmarino ekstraktai. Alijošius. Vitaminai irmikroelementai.
Analitinė sudėtis:
Žali baltymai 27%. Žali riebalai 11%. Žalia ląsteliena 5,5%. Neorganinės medžiagos 7%. Kalcis 1,2%. Fosforas 0,85%. Natris 0,39%. Kalis 0,8%. Magnis 0,14%.Linolo rūgštis 12 g / kg. Alfa-linoleno rūgštis 10 g / kg. EPA + DHA 5,1 g / kg. Lizinas 16 g / kg.
Metioninas 5,8 g / kg. Varis 20 mg / kg. Cinkas 195 mg / kg (įskaitant cinko chelatą 72 mg / kg). Manganas 77 mg / kg. Jodas 3,3 mg / kg. Selenas 1 mg / kg (iš kurio organinis selenas0,18 mg / kg). Vitaminas A 13600 UI. Vitaminas D3 900 UI. Vitaminas E 250 UI. Vitaminas B1 84 mg / kg. Vitaminas B2 10,4 mg / kg. Pantoteno rūgštis 42 mg / kg. Vitaminas B6 9,6mg / kg. Vitaminas B12 0,22 mg / kg. Vitaminas PP 32 mg / kg. Biotinas 2,4 mg / kg. Folio rūgštis 2,2 mg / kg. Cholino chloridas 1725 mg / kg.
Metabolizuojama energija 3400 kcal / kg.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.