Aukščiausios kokybės gyvūniniai baltymai, gaunami iš antienos ir baltosios žuvies,padeda sumažinti maisto netoleravimo ar alergijos riziką.
Agurklių sėklos, biotinas, chelatinis cinkas palaiko sveiką odą.
Artišokas, ciberžolė, kvapusis čilmedis, rozmarinas, augalinė anglis užtikrina optimalų virškinimą.
Granulės dydis 13mm.
Dehidratuoti antienos baltymai (15% min.). Lukštentos avižos. Ryžiai. Tapioka. Antienos riebalai. Saldžioji bulvė. Obuolių gabalėliai. Bulvių baltymai. Sėmenys. Dehidratuotažuvis (3%min.). Žirniai. Alaus mielės. Gyvūninių baltymų hidrolizatai. Laukinių baltųjų žuvų baltymų hidrolizatai (įskaitant menkes, jūrines žuvis). Žuvų autolizatas (1%). Agurkliųsėklos. Molis. Frukto-oligosacharidai. Žuvų taukai. Jūros druska. Artišokas. Ciberžolė. Kliedmis. Kvapusis čilmedis. Rozmarinas. Augalinė anglis. Rozmarino ekstraktai. Vitaminai irmikroelementai.
Analitinė sudėtis:
Žali baltymai 26%. Žali riebalai 16%. Žalia ląsteliena 2,5%. Neorganinės medžiagos 7%. Kalcis 1,25%. Fosforas 0,85%. Natrio 0,36%. Kalis 0,65%. Magnis 0,1%.Linolo rūgštis 18,5 g / kg. Alfa-linoleno rūgštis 10,4 g / kg. EPA + DHA 1,6 g / kg. Lizinas 15,1 g / kg. Metioninas 4,8 g / kg. Varis 21mg / kg. Cinkas 182 mg / kg (įskaitant cinkochelatą 72 mg / kg). Manganas 86mg / kg. Jodas 3,1 mg / kg. Selenas 0,84 mg / kg (iš jų organinis selenas 0,18mg / kg). Vitaminas A 13600 UI. Vitaminas D3 900 UI. Vitaminas E 250UI. Vitaminas B1 84 mg / kg. Vitaminas B2 10,4 mg / kg. Pantoteno rūgštis 42 mg / kg. Vitaminas B6 9,6 mg / kg. Vitaminas B12 0,22 mg / kg. Vitaminas PP 32 mg / kg. Biotinas 2,4mg / kg. Folio rūgštis 2,2 mg / kg. Cholino chloridas 1725 mg / kg.
Metabolizuojama energija 3838 kcal / kg.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.