Sudėtis: 60% veršelių širdys, veršiena, veršiukų kepenys, veršiukų plaučiai, 10% jaučių žarnokai, sultinys 29%, mineralai 1 %. Analitinė sudėtis: žali baltymai 10,7%, žali riebalai 6,6%, žali pelenai 2,3 %, žalia ląsteliena 0,4%, drėgmė 75%. Pašarų priedai: vit. D3 200 TV, vit. C 40 mg., vit. E 30 mg. vit. B3 17 mg. vit. B1 13 mg. vit. B 5 12 mg. vit. B2 6 mg. vit. B12 75 mg. vit. B9 0,6 mg. biotinas 300mlg. cholino chlorido 700 mlg. cinko 15 mg. mangano 3 mg, jodo 0,75 mg. Technologiniai priedai/1 kg. kasijos derva 1.000 mg.
Sudėtyje nėra dažiklių ir konservantų. Pateikti kambario temperatūros. Atidarytą skardinę reikia laikyti vėsioje vietoje ir suvartoti per 3 dienas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.